Kreu

Testimonials

"Dua të falenderoj përzemërsisht Z. Spiro Lazarou, i cili është një mjek i zoti, me ndjenja njerëzore, që na mbështeti dhe na dha drite dhe gëzim neve dhe princit tonë të vogël!"


- Dhimitër G. Prind pacienti'Kur u informuam se fëmija ynë do të lindte me palatoskize, u ndihem totalisht të rënuar. Vendosëm ta përballojmë me dashuri dhe lutje!
Tani pas dy ndërhyrjesh kirurgjikale rikonstruktive të suksesshme nga Dr Lazarou, shofim ëngjëllin tonë dhe përlotemi nga gëzimi që e kemi dhe që është mirë. Dhe ai na buzëqesh vazhdimisht sikur e kupton sa shumë e duam dhe sa me vlerë është jeta dhe cdo moment i saj.
Eshtë prekëse në momente të vështira, të takosh njerëz me zemër të madhe, dhe mjek kaq të aftë e të përgatitur, si Dr Lazarou. Eshtë nga rastet e ralla që fjalet nuk mjaftojnë për të shprehur falenderimet, mirënjohjen, vlerësimin dhe respektin tonë.
Zoti ta mbrojë, që të ndihmojë dhe të shërojë njerzit që kanë nevojë!
"


- Andrea & Katerina P. Prindër pacienti

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Contact Me

Spiros A. Lazarou, M.D.

Kirurg plastik kraniomaksilofacial dhe rikonstruktiv

Kokkinara 40. Kifissia Athinë, Greqi

Tel: +30 2108015926, Cel: +30 6944536821